LISTHAUG FØDTE BASTARD-UNGE – KASTES UT AV LANDET

OSLO/RIKSHOSPITALET:

Da innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug(39) fødte sitt tredje barn i natt var gleden kortvarig. Det viste seg at den biologiske faren er en deportert somalisk statsborger. Jentebarnet skal derfor sendes til Somalia.

Det var ministerens forsmådde ektemann – Espen Espeset – som kontaktet pressen og UDI da han oppdaget at den nyfødte hadde mistenkelig mye pigmenter og særdeles krusete hår.

Sylvi har innrømmet at barnefaren må være den kjekke somaliske herremannen hun møtte under et offisielt besøk på Trandum asylmottak i fjor sommer. Listhaug var på mottaket for å inspisere den nyinnvidde torturkjelleren da hun ble sjarmert i senk av den svært James Bond-aktige utlendingen. Det oppstod søt musikk og selve unnfangelsen skal ha funnet sted i en isolasjonscelle.

Mannen ble sendt ut av landet på julaften.

Hadde ikke Listhaug selv godkjent de omstridte tilføyningene til lovverket (borgerloven. Kapittel 2. § 4. Erverv ved fødsel) i forrige måned ville barnet fått oppholdstillatelse i Norge.

Nå må den lille jenta flytte til Mogadishu og bo med faren – og hans 17 andre barn – så snart hun tar fast føde.

UDI informerer oss om at de jobber for å få i land en avtale om at den lille jenta skal kjønnslemlestes på et sterilt sykehus av autorisert helsepersonell.

Vi har ikke lyktes med å komme i kontakt med Sylvi.